Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    93xp still won't run tried everything

    Rebuilt carbs popoff set 18-20 psi, replaced all fuel lines cleaned filters, clean out fuel selector valve. Compression is 140 and fuel is pumping into front carb and out to rear carb but no fuel is coming out to return line. New NGK plugs and fuel. Will start for a second with a squirt of brake clean then die. What am I missing why won't this run?


  2. #2
    20 feet Boy's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bend OR
    Posts
    1,257
    +1
    1
    Make sure you dint rip any of the fuel pump gastests or lost any thing out of the carbs. Also did you clean the small filter in the carbs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. seadoo lrv carb model,rebuilt motor ,still won't run right please help???
    By seamonkeez in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 01-07-2015, 02:05 PM
  2. 02 Virage still won't run!
    By Rachel in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 08-07-2012, 12:43 PM
  3. ok im stumped. tried everything i can think of and ski still wont run right
    By hypersniper2010 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2011, 09:10 AM
  4. 05 Stage 3 Riva Won't Run
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 04-30-2007, 12:08 PM
  5. Still running bad - tried everything!
    By Phil in forum 4-Tec Performance
    Replies: 29
    Last Post: 10-04-2005, 11:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •