Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    David 1 FAST VE's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southaven, MS
    Posts
    1,958
    +1
    1

    Odd RXP Problem Happened Again????

    I was running bouys, and the boat lost power and started missing.

    You give it gas and it misses pretty bad, spits and spudders and revs slowly to 7500rpms.

    I let it sit 5 min and it got a little better, after sitting 10 more min, I go out it misses a few times and clears up.

    Last time everyone thought this was the tops sensor, but it seems the tops clears up right away and mine is doing this for 15min at a time.

    Sort of like a plug miss firing???


    Has this happened to anyone else and if so what was it????
    I really do not think it is a TOPS sensor problem.


    David


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,981
    +1
    1,899
    did you put a set of fresh plugs in it?

  3. #3
    David 1 FAST VE's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southaven, MS
    Posts
    1,958
    +1
    1
    Not lately
    The ones in it are the irridium, and have about 12-14 hours on them.

  4. #4
    Did you possibly suck up water ? What is your SC intake like ?

  5. #5
    David 1 FAST VE's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southaven, MS
    Posts
    1,958
    +1
    1
    The air intake is in the front of the boat, and the discharge hood is removed from the cowel under the seat. I suppose it is possible.
    There is a prefilter on the K&N I figured it would be hard to suck up that much water??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '05 Rxp Problem Please Help
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2006, 03:02 PM
  2. RXP problems... help
    By mgo7483 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2006, 06:13 PM
  3. '06 RXP problem
    By RedRyderRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 06-23-2006, 05:52 AM
  4. Stage II on RXP problems
    By Hecyan in forum 4-Tec Performance
    Replies: 23
    Last Post: 05-24-2006, 02:14 AM
  5. 06 rxp problems
    By kd's rxp in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-04-2006, 07:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •