Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    one plug no spark

    just finished putting new engine in my 1996 900zxi.2 cylinders are firing fine but the front cylinder is not firing at all.where do i start as far as tracking down whats wrong?have service manual but doesnt really tell me where to start.have checked wires and changed plugs but doesnt help.is there a test i can do inside the ebox to determine if its a coil or something?thanks for all the help


  2. #2

    fixed.....i think

    found a pinched wire inside the box going to coil number 3.....fixed wire and now plug shows spark.will find out tomoro if that what it was.sorry for unnecessary post but if this helps someone else in future all the better.......cheers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 09-20-2011, 02:25 PM
  2. No Spark on one cylinder
    By adrianlowe in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 08-20-2011, 02:41 PM
  3. no spark one cylinder
    By csadler863 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-09-2011, 12:38 PM
  4. No spark from spark plugs the engine will not start?
    By Discokaj in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2010, 03:08 PM
  5. 97 SLT 700 one cylinder no spark
    By dirt dummy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-26-2008, 07:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •