Results 1 to 2 of 2

Thread: xp800r problem

  1. #1

    xp800r problem

    I need help with ski. It ran good then lost power and would only run 3-5 mph. I took out of water changed fuel filter and put sea foam in tank and sprayed in carb. It runs well out of water. When put back in water it ran good for a few seconds then slowed down to 3-5 mph. I ran it for a few minutes to let sea foam do its cleaning then it stalled and would only go if the choke was on. When out of water it stared up fine and revved up. I noticed that there was very little fuel in the filter. I checked the check valve by tank and that seemed OK air was only going one way. Please help
    Thanks


  2. #2
    20 feet Boy's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bend OR
    Posts
    1,257
    +1
    1
    This might help plus there are filters in the carbs too that need to be clean. Might do a compression test on the motor too.http://www.greenhulk.net/forums/show...el-line-thread...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Troubleshooting the Rotax Racing Stage I kit (was problems)
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 104
    Last Post: 10-22-2005, 08:12 PM
  2. riva stage 1 kit problems
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2005, 05:08 PM
  3. Found my Problem with My RXP after Service.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2005, 03:12 PM
  4. Mysterious problem on my RXP
    By Jeff C in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2005, 10:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •