Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    driveumhard's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Copral, FL
    Posts
    1,475
    +1
    4

    Issues with the2009 & 2010 iS and 2010 X skis

    Seat mount that holds shock in place broke on all 3 skis-
    Seal started leaking on 2010 X (35 hours)- Dealer replaced under warranty.
    2009 RXT iS is throwing a code and will not run over 45-50 mph- Any idea???


  2. #2
    stuckmoto's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newark, De
    Posts
    1,485
    +1
    59
    Which seal started leaking on the 2010?
    Yea, gotta watch the side load on the seats...

  3. #3
    driveumhard's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Copral, FL
    Posts
    1,475
    +1
    4
    Quote Originally Posted by stuckmoto View Post
    Which seal started leaking on the 2010?
    Yea, gotta watch the side load on the seats...
    I'm not sure. Dealer said he replaced 2 seals.
    All 3 skis take on some water also.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS Motec M400 with harness for 2010 and up I control
    By Bruce in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2015, 02:26 PM
  2. 2010 RXT-IS and SC Washers?
    By drober30 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2010, 09:31 PM
  3. New to the sport and have an issue with a 99 GP800X
    By StuntCockRacing in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 6
    Last Post: 08-20-2008, 09:13 PM
  4. Need opinions on price and possible issues with a used 05 GTX non SC...
    By GTI-SE4426 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2008, 06:35 PM
  5. Replies: 16
    Last Post: 05-30-2007, 01:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •