Results 1 to 2 of 2

Thread: 02 virage

  1. #1

    02 virage

    I have an 02 virage 700 with carb. problem is if i ground out one of my spark plug wires the pwc will run, when the ground is removed the pwc will stall


  2. #2
    jackofalltrades's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Cabot Arkansas
    Posts
    592
    You have a bad ground somewhere and likely its to your ignition coil. In order to have spark either the spark plug must be grounded to the engine or the plug wire. If either plug wire is disconnected it must be grounded or neither cylinder will fire since both cylinders fire at the same time. Also, I would check your eninge grounds and the ground lugs at the battery and make sure they are clean and see if that solves your issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '02 Virage i - Runs Bad When Cold
    By sprint27c in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 07-01-2007, 04:27 PM
  2. Help on Two Questions Concerning 02 Virage
    By Rich20001 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-26-2007, 01:34 PM
  3. 02' Virage... need help.
    By pistolsdown in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 06-18-2007, 12:29 PM
  4. 02 Virage TXi Backfire
    By sammer77 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-07-2007, 04:30 PM
  5. 02 virage 1200txi help bogging
    By john8873 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2007, 12:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •