Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Rochester
    Posts
    26

    94 slt 750 runnins issues

    hey guys, my jetski was running great for 3 weeks, drove it one day and it bogged down and would only go to 20mph. all carbs where rebuilt, exactly 120 psi across all three. Pulled the back wire and the motor didnt run any different, it sparks off the cylinder, put wont fire it. Put new plugs in ngk bpres,still only runs on 1-2 cylinders, i moved the front wire and it will run each cylinder, but shockes the shit out of you even through a rag. I just bought 3 coils and hoping this will cure my problem. This thing is in great condition, and hate to lose intrest in it. possible bad cdi? totally lost and want to sink this thing. thanks


  2. #2

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Rochester
    Posts
    26
    somebody please help!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Electrical issue with 94 slt 750 every thing stays powered up
    By BarelyFloatin in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2013, 10:09 PM
  2. 94 SLT 750 - Primer Installation
    By mkulczyckyj in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 16
    Last Post: 07-29-2007, 09:31 AM
  3. 94 slt 750 fuel question
    By ace16a in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2007, 11:10 PM
  4. 94 slt 750 problems
    By ace16a in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-28-2007, 03:45 PM
  5. '94 SLT 750...deal or no?
    By Fish Man in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-22-2007, 09:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •