Results 1 to 3 of 3

Thread: riva forums

  1. #1
    mxl16's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,590

    riva forums

    i have been having trouble accessing the riva forums as well as rivaracing.com. its either really slow or the web page doesnt load. anybody else have this problem?


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,962
    +1
    1,889
    I was on there earlier with no problems.

  3. #3
    captain obvious Lurker's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Visalia, Ca
    Posts
    2,316
    their pages are VERY slow for me. Feels like I'm on dialup. I can click on a link then go take a dump. When I come back the page is just barely comming up.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2012, 10:52 AM
  2. Not many on the Riva forum for Sea Doo's
    By rx4pain in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2007, 12:15 AM
  3. Do you guys remember DOKKEN70 from the Riva forum???????????
    By WATER WOODY in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2006, 10:34 PM
  4. Riva Forums....
    By PMart317 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 10-28-2005, 08:41 AM
  5. Problem witn Riva Forums - computer related
    By tchies in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 08-16-2005, 06:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •