Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    3

    95 Zxi 750 wont go past 10mph

    The ski has been sitting for a wile, cleaned the carbs has good spark and it revs fine out of the water when in the water it idles fine but when you gun it it just wont go fast

    Please Help


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,011
    +1
    283
    If it's been sitting for a long time, the carbs are probably gummed up. Start by changing the fuel filter and see what happens. Try running it with the choke part way out and see if that helps. If so, that indicates a fuel problem.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    3
    I already cleaned the carbs and put in hi octane fuel and also replaced the fuel lines

    any other ideas what it could be

  4. #4
    stubburnjdh's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Front Royal VA
    Posts
    365
    Check your low speed screws to see if they are at spec. Does the 750 zxi have accel pumps? If it does make sure they are squirting. If not it will not take off well. Does it have the correct plugs?

  5. #5
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,011
    +1
    283
    No accelerator pumps in the 750. 98% of the time, this is a plugged up fuel system issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 Ultra 150 wont go past 10mph!
    By MrPirate23 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2012, 04:09 PM
  2. '95 Zxi 750
    By repoman in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-2008, 10:38 PM
  3. 95 zxi 750 starter drive
    By adams3155 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2008, 09:25 PM
  4. 95 sl 750 wont rev
    By waverunner in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 06-20-2007, 09:41 PM
  5. 95 slt 750 wont charge
    By The Joker in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2006, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •