Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    rsracin05's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MAINE
    Posts
    176
    +1
    2

    rev limit to 3200

    So I got the updated cdi and stator installed and put it in the water but now it only revs to 3200 rpm. I cant remember if the tan wire that comes from through hole in the electrical box was disconnected or not when i took it apart but i plugged it back in. Thanks for any help.


  2. #2
    rsracin05's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MAINE
    Posts
    176
    +1
    2
    well i tried unhooking the tan wire with no luck. I noticed only the middle cylinder was really hot, the back one was warm but the front was cold. This is my first watercraft so any ideas on what else to check would be helpful.

  3. #3
    Polarisitis loonatik's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    812
    +1
    10
    Sounds like a fuel issue. Do you have sparks on all 3 plugs? Did you clean/rebuild the carbs?

  4. #4
    rsracin05's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MAINE
    Posts
    176
    +1
    2
    I havent done anything to this ski since I got it other than update the ignition system. I dont have my tools with me to check anything now, but i guess it wouldnt hurt to clean the carbs. Are they difficult to remove and clean?

  5. #5
    Polarisitis loonatik's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    812
    +1
    10

  6. #6
    rsracin05's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MAINE
    Posts
    176
    +1
    2
    So I just finished cleaning the carbs and getting it back together ( they were nasty)and now I have very little to no spark on one cylinder. I have done the updated ignition, and replaced some fuel lines. REALLY dont want to bring to a dealer, but im running out of things to test and try. ANY ideas on what to check next? ALL help is welcomed. Is there a way to test coil pack that I missed somewhere?

  7. #7
    Polarisitis loonatik's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    812
    +1
    10
    Battery could be weak, it must sustain at least 10.6v WHILE CRANKING, or grounding is not secured.
    Check out these links:
    http://polarispwcknowledge.shorturl....ttery-charging
    http://www.greenhulk.net/forums/show...uide-1992-1997

  8. #8
    bowsniper's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    macomb,michigan
    Posts
    5,896
    +1
    6
    what kind of ski is this?

  9. #9

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,704
    +1
    109
    fuji motors tend not to need the 10.6 volts like the domestics do sounds like a bad coil or a wiring issue somewhere

  10. #10
    rsracin05's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MAINE
    Posts
    176
    +1
    2
    this SKI is a 96 SL 900. Also with old ignition the plug wires tested between 6-7k ohms, havent tried since ignition update

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP-rxpx Rev limited to 7680 at 14 hours
    By Aric in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 07-31-2016, 06:58 PM
  2. 1998 SLTH with new ignition update kit, revs limited to 4000
    By martywright15 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-23-2016, 06:57 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 07-14-2014, 04:36 PM
  4. how to rev limiter removal/adjustable on yamaha cdi
    By weston in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2011, 02:12 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-24-2009, 10:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •