Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    shui's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    292
    +1
    2

    o6 rxp cranks but doesnt start

    well last time i was riding, i turned it off to hang out with everyone around me in silence.
    had trouble restarting after.
    engine light was blinking (unreliable as cluster doesnt work?)
    and only started after the 3rd time.
    any help/tips?

    (had fresh gas, ran fine, new sparkplugs and oil)
    thanks in advance.


  2. #2
    MSRXP's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Central MS
    Posts
    5,448
    +1
    7
    Fuel pump possibly?

  3. #3
    shui's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    292
    +1
    2
    Is it possible that the ski works perfectly fine, from idle to WOT, and then when turned off it doesnt start,
    But for now out of maybe 20 starts i did, it happened 2-3 times.
    So im wondering if it could be something else.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Crank but no start - 08 STX 15F
    By Droopy in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 97
    Last Post: 05-11-2013, 05:19 PM
  2. 97 XP -- Cranks But No Start
    By sunedog in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-21-2012, 02:42 PM
  3. Crank but no start - 08 STX 15F
    By Droopy in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 12-10-2011, 04:17 PM
  4. 04 RXP Cranks but Doesn't Start-Timing Issue?
    By chris360hawks in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-08-2011, 10:35 AM
  5. Polaris Genesis i Cranks but no start.
    By jealthotru in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-12-2011, 07:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •