Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Unhappy Total Loss of Power while riding on 2006 Turbo HELP!!

    While riding I did a sharp turn and swung the tail end of the Honda Around. After this the Honda just died. It will turn over but will not start or idle. Up until this point the only problem I had was that the low fuel warning system would come on and I would hold the mode button until it would not beep anymore. The ski would seem to idle a little rough then getting up to speed it would hesitate then go now I have nothing. I did check all the fuses in the box and all seem good. I pulled the plugs and had them looked at and they look fine. There is plenty of fuel in the tank. This is where I’m at. 50 hrs on the ski. Any help would be appreciated. Thanks!


  2. #2
    german06's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fortlauderdale
    Posts
    69
    Do you have any code or limit mode ? if you got F1 code you need to find what code it give you ,Some time the spark plugs looks fine , try to get new spark plugs and change the gas , check the connections in the ECU some time got rust

  3. #3
    jlfx car audio's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    jackson, TN
    Posts
    534
    +1
    26
    Kinda sounds like bad relay . Will dash lite up and all as if it will start?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instant Loss of Power 2006 RXP with Riva SC Washers
    By synergy141 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 52
    Last Post: 07-15-2016, 04:16 PM
  2. 09 rxp-x low rpm only 5300 rpms on water loss of power
    By davidevo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 60
    Last Post: 09-28-2013, 07:45 PM
  3. 2006 SPORTSTER loss of power and grinding noise
    By smitdog55 in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2012, 09:24 PM
  4. Overheating and loss of power on 2001 Virage TX
    By bruce0429 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2009, 02:26 PM
  5. Loss of Power on SL 750
    By phixer0364 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2008, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •