Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    95 slt 750 broke rod today

    so carbs were done , lines all new, fuel pump upgrade. Lost PTO rod. Usally culprit ???


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Are you asking what may have caused it?

    Prob lack of oil.

    Check your oil hoses (particularly the PTO one in your case)

  3. #3
    No cracks in hose, stiil in place. I hoped with the fuel sys upgrade a good wash I was home free, now im just home.When I did the upgrade I did a mental coin toss . Guess I lost.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. fuel primer for 95' slt 750
    By xplayer2885 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 7
    Last Post: 08-03-2008, 09:13 AM
  2. 95 SLT 750 drive coupler
    By SharkCrazy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-26-2007, 11:12 PM
  3. 95 slt 750 hard start
    By tlbailes in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-08-2007, 12:18 AM
  4. TDR water box for 95 slt 750
    By xplayer2885 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-01-2007, 12:25 PM
  5. 95 slt 750 wont charge
    By The Joker in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2006, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •