Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Banned User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Discovery Bay, CA
    Posts
    3,048
    +1
    336

    another broke 300

    yup 60hrs total, 50 of them being beat like a redheaded step child around the buoy course i'm here to tell ya i finally found a weak spot in these 300's. no not oil consumption, no not a piston, doesn't lean to far to the left for me either........ nut backed off the hood pin and fell into my storage bucket. wonder if the dealer will warranty this


  2. #2
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,165
    +1
    602
    Quote Originally Posted by Mike H View Post
    yup 60hrs total, 50 of them being beat like a redheaded step child around the buoy course i'm here to tell ya i finally found a weak spot in these 300's. no not oil consumption, no not a piston, doesn't lean to far to the left for me either........ nut backed off the hood pin and fell into my storage bucket. wonder if the dealer will warranty this
    what oil were u running in this ski ?

    have you thaught that maybe the prop came loose, hit the crank that hard and the harmonic turbulence distorted the wave form factor causing the nut to deploy into the front storage vesell !!!!!!!!!!!!!!!!!


  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Discovery Bay, CA
    Posts
    3,048
    +1
    336
    the thought had just crossed my mind but i have fresh muffler bearings and just topped off the blinker fluid its probably cuz i took the stickers off

  4. #4
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    yes and only 2months behind with your findings as others have already pointed out but really i think the extra speed and hp is the root cause lol kawasaki may have to do a recall and slow them down, the might as well fix it when they fix the dangerous unstability problem lmao

  5. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SE Asia
    Posts
    370
    +1
    3
    Quote Originally Posted by Mike H View Post
    yup 60hrs total, 50 of them being beat like a redheaded step child around the buoy course i'm here to tell ya i finally found a weak spot in these 300's. no not oil consumption, no not a piston, doesn't lean to far to the left for me either........ nut backed off the hood pin and fell into my storage bucket. wonder if the dealer will warranty this
    phew.... you got me worried!

  6. #6
    Moderator #985 lasportsmn's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pierre Part, Louisiana
    Posts
    4,780
    +1
    358
    I think this one should be a sticky. It is great you were brave enough to share your misfortune.

  7. #7
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    must have been the same guy on the assembly line that tightened the positive batt. lead on the relay and the same that tightened the steering nuts.

  8. #8
    2011 N/A champ 2011-2012 turbo champ elpeladodelsamba's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    uruguay south america
    Posts
    311
    +1
    1
    mike thats terrible to hear !! hope with 3 or 4 lawyers you could be refunded by kawis warranty!!

  9. #9
    the wotman likes boobs wotman's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    1,069
    +1
    48
    might this happen to the 260's

  10. #10
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    who really cares lmao i suppose the ski would need to be in the water first
    Quote Originally Posted by wot recession View Post
    might this happen to the 260's

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Another Tx 300 owner here.....
    By Flattracker60 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 05-27-2016, 11:15 AM
  2. Yeah just another GoPro video on my Ultra 300..
    By jetdave56 in forum Videos & Pictures
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2014, 09:24 AM
  3. Broke my 300 again...
    By Mike H in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 40
    Last Post: 11-21-2013, 05:15 PM
  4. Another 300 catastrophic failure.....
    By stangbang in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 06-19-2012, 04:29 AM
  5. Another timing broke on 701 61x
    By xsockguyx in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2010, 12:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •