Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Stx15f starting issue

    I have a 2004 15f and after about 20 minutes of riding when I turn it off it will crank but it takes forever to fire once it does runs fine however got a overheat signal then I turned off and it went away for about 15 minutes then came back then it said gas was empty when it was not please help getting very frustrated


  2. #2
    Have you tried a new ISC (idle speed control) motor?
    Someone else said, disconnect the water temp sensor from the harness connector, when the problem happens, then connect a spare sensor (keep one in your glove compartment) to the harness. Try this since it's rather cheap & easy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help, starting issues with stx15f
    By C14RKS in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2015, 07:26 PM
  2. 95 SLT750 Starting issue
    By rfriedman20 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2007, 12:24 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 05-30-2007, 01:49 PM
  4. 96XP starting issues...
    By KeithKman in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2007, 11:01 AM
  5. Starting issue or not?
    By GPR FL in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2006, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •