Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    KyleP's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    grand cayman
    Posts
    144
    +1
    4

    Unhappy vx110 warning light and engine warning sign showing

    my vx110 is having problems running i cant figure out what sensor it is and the dash is not showing the error codes anyone have an idea what sensor/sensors could cause this


  2. #2
    Kelly_A's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    660
    +1
    17
    "having problems running"? Need more info.

  3. #3
    KyleP's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    grand cayman
    Posts
    144
    +1
    4

    Unhappy yes i am having porblems running

    Quote Originally Posted by Kelly_A View Post
    "having problems running"? Need more info.
    it wont rev past 4000 rpm and i dont kno which sensor it is any ideas on what could cause this? its really starting to get on my nerves and the only person i kno that has a yds does not have it set up cuz hes so busy at work please help

  4. #4
    have you check the oil level and plugs. Too much oil or bad plug will cause this

  5. #5
    KyleP's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    grand cayman
    Posts
    144
    +1
    4
    Quote Originally Posted by m3hoang View Post
    have you check the oil level and plugs. Too much oil or bad plug will cause this
    i found out what it was a guy told me not to start it and hold down the mode button and it will throw the codes but now i see he did not kno what he was talking about i start it and held the button down and it threw the codes it was the tps sensor that was bad thank god for green hulk i find out how to do ALOT of things from this forum

  6. #6
    powerstroke specialist mikegp's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,529
    +1
    190
    Quote Originally Posted by KyleP View Post
    i found out what it was a guy told me not to start it and hold down the mode button and it will throw the codes but now i see he did not kno what he was talking about i start it and held the button down and it threw the codes it was the tps sensor that was bad thank god for green hulk i find out how to do ALOT of things from this forum
    if this the same sensor that we talk two nights ago?

  7. #7
    Kelly_A's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    660
    +1
    17
    The onboard diagnostic system can only display a single code at one time (which is why the YDIS is preferred for troubleshooting). Though it's unlikely there will be any, be sure and check for additional codes after you replace the TPS.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '03 GP1300R Questions - warning light and engine light keep beeping
    By RoJo5000 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 09-12-2011, 07:38 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-13-2010, 02:30 PM
  3. Warning Light and Buzzer
    By floridabeach in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2010, 04:21 PM
  4. Engine Warning Codes and Engine Type Codes
    By ABBOTT in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 11
    Last Post: 06-17-2010, 10:53 PM
  5. warning light and 12 volt low
    By R88ory RXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 09-22-2008, 04:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •