Results 1 to 4 of 4

Thread: rxp problem

  1. #1

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    south-east england
    Posts
    14

    rxp problem

    i was out yesterday for about 2 hours when suddenly i lost quite alot of low end power once it got past a certain point it was fine reaching full speed, so i got off the ski to check the grate and impeller to make sure i had,nt sucked up anything, it was all clear, so i started it up and it sounded different not the engine but the starting noise so i killed it and tryed again and it would,t start at all just a clicking for the engine bay.
    to s/charger was checked and riva washers and riva wheel fitted les than 10 hours ago.
    i checked the plugs they all look brandnew, coolent level is spot on and oil is clear and at perfect level.
    so ive took the hose off the charger and it wont spin,???????

    any ideas???


  2. #2
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    SC dropped a bearing ?

  3. #3
    b_dolla44's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Noblesville, Indiana United States
    Posts
    1,165
    +1
    15
    It shouldn't spin freely.....remove the SC and inspect....

  4. #4
    MSRXP's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Central MS
    Posts
    5,448
    +1
    7
    Quote Originally Posted by b_dolla44 View Post
    It shouldn't spin freely.....remove the SC and inspect....
    +8. Pull it and post a pic. It's more than likely dropped a washer etc!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RXP problems... help
    By mgo7483 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2006, 06:13 PM
  2. '06 RXP problem
    By RedRyderRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 06-23-2006, 05:52 AM
  3. Stage II on RXP problems
    By Hecyan in forum 4-Tec Performance
    Replies: 23
    Last Post: 05-24-2006, 02:14 AM
  4. 06 rxp problems
    By kd's rxp in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-04-2006, 07:41 AM
  5. Odd RXP Problem Happened Again????
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-2005, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •