Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    thompsdw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    880
    +1
    1

    Electrical Connector Question on 04 RXP

    Guys, it has been so long since I took this damn thing apart I need a little help. In the main harness by the fuel injector wires, there is an additional connector (looks just like the injector connectors, except grey instead of black) that I am not sure where it goes????

    Can anyone help? Is this one not used?


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    There are two one is the TOPS valve and one is the front oil pressure switch.

  3. #3
    thompsdw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    880
    +1
    1
    Thanks Beerdart, those are already connected. This one is too short to reach those. I think it must be a diagnostic connection, but I just want to make sure. Here is a picture of the connector.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	jet ski.jpg 
Views:	65 
Size:	72.0 KB 
ID:	254550  

  4. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    That looks like the #3 injector plug and the plug on 3# injector looks like the MAT plug.

  5. #5
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    That looks like the #3 injector plug and the plug on 3# injector looks like the MAT plug.
    +1 injector plugs don't have the plastic loom on them.

  6. #6
    thompsdw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    880
    +1
    1
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    MAT plug.
    What/where is that connected? I think given as long as it has been since I pulled the harness off this ski, i'm going to have to print out the wiring diagram and check wire colors to verify connections. On my GTX, the #3 cylinder connector is black I think. Just kinda wierd they made that one grey.

  7. #7
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Front of the intake manifold

  8. #8
    thompsdw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    880
    +1
    1
    Thanks for the help Beerdart!

  9. #9
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    On my skis number 2 injector is grey...and yes that is the manifold temp sensor plug with the loom around it..

  10. #10
    thompsdw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    880
    +1
    1
    Thanks Sno. It will probably run better now!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 07-05-2012, 07:15 PM
  2. prop and sc questions on 06 RXP
    By mjet in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2007, 07:19 PM
  3. Killer deal on 04' RXP
    By Jeff C in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2006, 01:25 PM
  4. Bad switch or starter problems on 04 RXP.
    By MikeTrin in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 05-22-2006, 12:53 PM
  5. Getting "Check Engine" message on 04 RXP
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2005, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •