Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Mtuned's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Orlando FL

    2002 DI Up and running =D

    Finished up the DI, Put 5.5 hours on it so far! First hour or so i seen 6750 rpms and now its up to 6890 with two people on it trimmed out.

    Motor seems SMOOTH and On demand.

    Compression seems a tad low though 130 per hole. Was 120 when first assembled.

    Stock bore resleeved with OEM pistons..

    Everything else seems on the money though! ANy thoughts?

  2. #2
    Mtuned's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Orlando FL
    Its up to 7950 rpms.. But i found the speed issue was a dinged up impeller and DEAD wear ring... So, i ordered the solas 15/20 impeller and OEM wear ring!

    Be here tommorrow from PPG =D


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2002 Polaris Genesis i quits running
    By reff66 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 09-21-2010, 05:17 PM
  2. 2002 XP running like chit, question on removing the carbs.
    By 4life in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 10
    Last Post: 09-02-2010, 11:06 AM
  3. looking at a 2002 gtx 4-tek not running
    By hermie in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2009, 08:53 PM
  4. 2002 GP1200R Problems..not running right...Bogging?
    By ckassen in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 07-20-2008, 02:46 PM
  5. 2002 Virage Off and Running!!!
    By ryand in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2008, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts