Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    04 RXP Variable Trim Setting Problems...HELP!

    Just bought this today...Took it out and My Trim does not show up on my dash. There are bars that should light up or show up. They dont and i dont know where my trim is. Anyone have this problem?

    Thanks in advance..


  2. #2
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    take it to the dealer and have them re-activate the trim...if the ski sat with the battery disconnected for a prolonged period of time the ski has a tendency to lose the trim...

  3. #3
    Work Harder, Millions on Wellfare Depend On Us! ultramaxracing05's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beaumont, Texas
    Posts
    2,999
    +1
    123
    Quote Originally Posted by Snoman View Post
    take it to the dealer and have them re-activate the trim...if the ski sat with the battery disconnected for a prolonged period of time the ski has a tendency to lose the trim...
    when the fuse blows the bars are gone, save you time and money and check if the trim motor is working, its probably rusted, out or has a blown fuse.

  4. #4
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    Quote Originally Posted by ultramaxracing05 View Post
    when the fuse blows the bars are gone, save you time and money and check if the trim motor is working, its probably rusted, out or has a blown fuse.
    Correct,my bad..YES definatly check the fuse first..Then IF its not blown youll need to take it to the dealer....Thanks Ultra!!!!!

  5. #5
    rxp s/c
    Guest
    My 2006 rxp did the same thing.it sat all winter with the battery disconected.when i went out for my first ride this spring the vts did not work.i checked the fuse(ok)took it back to dealer and they reset it for the low price of 85 dollars.it worked fine all season.so this winter im not gonna disconect the batery and see what happens next spring.

  6. #6
    Thanks!

    You guys were alot of help...No rust and motor is not working....Off to the dealer...maybe ..

  7. #7
    Sturm215's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lakeland florida
    Posts
    1,893
    +1
    64
    Quote Originally Posted by rxp s/c View Post
    My 2006 rxp did the same thing.it sat all winter with the battery disconected.when i went out for my first ride this spring the vts did not work.i checked the fuse(ok)took it back to dealer and they reset it for the low price of 85 dollars.it worked fine all season.so this winter im not gonna disconect the batery and see what happens next spring.
    85 bucks.. lol wow, prob took them 5 min.

  8. #8
    Other than the dealer is there a way to reset the trim? 85 bucks for 5 minutes would not be good....

  9. #9
    Sturm215's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lakeland florida
    Posts
    1,893
    +1
    64
    candoo....

  10. #10

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    redlake ontario canada
    Posts
    416
    +1
    3
    not to jack your post but i have a 04.after 2 t0 3 minuets my trim bars go out.pull the key off than put it back on and start it than i can see the bars until i shut it down next time.i do have a candoo but not sure how to fix the problem.do your bars come on at all.if they do than go out try what i did.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 04 rxp MPH GAGE PROBLEMS PLEASE HELP!!!
    By vicario62590 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 05-12-2014, 01:42 PM
  2. 04 RXP Trim Guage Help!
    By darwin11 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 11-10-2011, 06:56 AM
  3. 2011 rxt- 260 variable trim BROKE! Please help!
    By Widowmaker in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2011, 10:32 PM
  4. 04 rxp Variable Trim
    By junior in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2009, 08:37 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •