Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24

    !!--no power at all???

    hello fellow members im having an extrange proble, with my conversion ski is an 06 gprxp ok i had a washer failure a couple of weeks ago so i pulled out the motor and did a complete flush and replace only one oil pump that looked with some damage ..ok put everithing back and there is a big problem i dont get any power at all.. i charge the battery overnoght so its fully charge. also y check power goin into the starter relay and i have power..i jump the starter relay and i get the ski to crank so is not my battery..I put the key on and nothings comes up no dash power no beeping no fuel pump building pressure????? soo WHAT could this be ANYBODY PLEASE HELP???


  2. #2
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,067
    +1
    790
    DId you re connect all ground wires?

  3. #3
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    yes i did all three of them to the engine block..
    also i checked all fuses and they all look good to me...
    Quote Originally Posted by Water4fire View Post
    DId you re connect all ground wires?

  4. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Did you swap the large RED wires on the starter solenoid?

  5. #5
    Stockrxp's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    texas
    Posts
    1,009
    +1
    1
    Check ecu connection?

  6. #6
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    no i never touch them only the one that goes connected to the starter that the only one i remove to pull motor out
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Did you swap the large RED wires on the starter solenoid?

  7. #7
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    did that dont they go by two letters A and B???
    Quote Originally Posted by Stockrxp View Post
    Check ecu connection?

  8. #8
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    Any other imput master minds..

  9. #9
    geowelsh's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Knoxville, Tennessee, United States
    Posts
    336
    +1
    1
    Is there power going to the key? Trace it back from there.

  10. #10
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    Quote Originally Posted by geowelsh View Post
    Is there power going to the key? Trace it back from there.
    Ill try that today

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No gauges at all
    By cdcats in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 25
    Last Post: 04-10-2016, 09:20 PM
  2. 1999 ultra 150 no power at all! Anyone have a 1999 manual?
    By dulobast25 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 10-01-2013, 09:43 AM
  3. 2008 Ultra 250X No Power At All
    By Bonnell65 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 09-10-2013, 08:40 AM
  4. Kawasaki 900 no power at all
    By mikeray in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2012, 10:10 PM
  5. No power at low throttle
    By utahnewbie in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2007, 12:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •