Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625

    F1 code help? PrES

    ok got this code on my ski anybody got any ideas as the manual dont list it?
    could be
    PrES or
    PrE5 the fuel word is flashing also but i believe thats because its low.


  2. #2
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    bump

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    Does the ski start. ? Is this with or with out the motec ? If with have u swapped in oem ecu to see if it goes away. I believe it's a security code but can be caused by loose ecu plugs. If I'm not mistaken this is what showed up on my ski.

  4. #4
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650
    Oh Guru of Kawi....its really simple if you think about it, it wouldnt be prudent if some one just told you .....think about it and it will come to you.............

  5. #5
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    whatever its not a dumbass question that is posted daily with the answers already in 1000s of posts, whatever mate ill remember when you want help personally i know which guys on here to take advise from

  6. #6
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    thanks tommy, upon further investigation it maybe a motec generated code? but it has been doing some weird shit lately with both ecu's, at times not turning off power to the dash and ecu, not reading the key to power up the ecu, 100% fuel and ign cut at WOT and 1/2 throttle, washed it all down last night and go the above code, ski doesnt respond to well to throtle input.

    Quote Originally Posted by FIRE0021 View Post
    Does the ski start. ? Is this with or with out the motec ? If with have u swapped in oem ecu to see if it goes away. I believe it's a security code but can be caused by loose ecu plugs. If I'm not mistaken this is what showed up on my ski.

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    I'm guess connection my ski same shit. It also caused my trim motor to shit the bed. I guess some of those connectors aren't so water tight as I had corrosion in allot of plugs. Really weird deal.bad emobilizer unit could cause all those issues as well. Especially the power deal if u have a 250 or 60 u can barrow one from I can test it that way as well there the same

  8. #8
    my 300 also showed f1 and alarm went beeping ,took it to dealer and found a small rock had jammed itself into the speed sensor?i am not saying this is your problem but if you press the mode and set keys together it should give you a fault code.just phone your dealer for the code fault

  9. #9
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    ralph where you been hiding son if you read my first post i listed the code already and no the speed sensor isnt my problem.

    looked to be a motec code tommy all gone now till next time?

  10. #10
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    Good to here Corey hope it stays away.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. F1 code help
    By 15hourbreakdown in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2016, 01:19 PM
  2. F1 code help
    By Aussiepauly in forum Honda Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2014, 05:04 PM
  3. 05 Gscape Turbo F1 code explanation help
    By Fractus in forum Honda Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2011, 07:06 PM
  4. 15f f1 code sometimes, limpmode sometimes, HELP!!!!
    By marvin1907 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2011, 06:35 PM
  5. 2004 f-12x f1 code help!!!
    By evelio118 in forum Honda How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2009, 05:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •