Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    203
    +1
    4

    780 slt no start - fuel not getting into carbs

    this machine is new to me and when trying to start - - the fuel pump is pushing fuel to the carbs - a pulsing of fuel which i suspect is normal - but it will not fire - if i drop some fuel down the carbs it fires ! so is it a diapgram problem in the carbs ? im not even sure it has a diaphram , i suspect reeds but why am i not getting fuel to the carbs and running ? i need some assistance on the steps to take . please


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Sounds like the carbs have sat with stale gas/moisture in them for a while and gum and/or rust have formed. Open them up and take a look.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2002 polaris virage tx 1200 fuel not getting to carbs
    By jcbdc1234 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2015, 10:47 AM
  2. 1999 Genesis, no start, fuel pump does not run when cranking
    By RIDEH2O in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 08-20-2013, 05:10 PM
  3. Sometimes my 780 SLT wont start
    By Delilah in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 5
    Last Post: 09-19-2012, 02:57 PM
  4. 780 slt wont start - no fuel in carbs
    By ktheake in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 01-14-2012, 03:09 PM
  5. 96 polaris 780 slt ( no spark help)
    By Bigdaddy48 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2010, 10:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •