Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Question '99 slx electric trim not working

    Does anyone know the easiest way to diagnose the electric trim not working on a '99 Polaris SLX 1050?


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    unplug it and check for voltage coming out of the harness from the electrical box while operating the trim switch. You will have to hold down the bilge button to test this with the engine off. If you read voltage there, try connecting the motor directly to a 12v power source. It should operate. The other thing that can happen is that corrosion can freeze up the motor itself. Remove the plastic cover from the trim motor and see if its clean in there.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Speedo/Trim not working anymore...
    By aha in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-11-2008, 03:06 PM
  2. mfd and trim not working
    By allpolaris in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2007, 08:28 PM
  3. Trim not working?
    By YJSONLY in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-10-2007, 02:07 PM
  4. 2005 RXP Trim not working?
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-27-2006, 05:41 PM
  5. Trim not working after winter
    By SpeedStang95 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2006, 08:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •