Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ocala, Florida
    Posts
    5

    2003 MSX 140 -won't stary running

    I have a 2003 140 MSX 2 stroke. New computer was installed by the dealer in May. Aug. ski quit, dealer said fuel pump quit. I just installed new fuel pump. Ski started up and ran for about 5 minutes and quit. Fuel pressure around 25, good plugs. Ski will start part of the time and idle for a few seconds. Other times it won't.

    Any Ideas? Thanks!


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    TPS??? try unplugging it and see if it will start and idle. You wont have any throttle control though

  3. #3

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ocala, Florida
    Posts
    5
    I am new at this. What it the TPS and where is it? Thanks

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    Its on the throttle body.......

    Here is a link to a ton of info

    http://polarispwcknowledge.shorturl....jected-engines

  5. #5

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ocala, Florida
    Posts
    5
    Thanks!

  6. #6

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ocala, Florida
    Posts
    5
    Unplugged TPS. Still won't stay running. will run for a few seconds and quits. Any other thoughts?

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    correct plugs? NGK PZFR6H only

  8. #8

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ocala, Florida
    Posts
    5
    yes, checked plugs. they are black but firing ok

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 MSX 140. rough running issues. Temp related?
    By Britpilot in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 25
    Last Post: 01-21-2017, 04:14 PM
  2. 2003 MSX 140 stopped running, has no spark, EMM was repaired
    By Nathan87 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-06-2016, 04:17 PM
  3. 2003 MSX 140 won't start
    By JMurfe in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 14
    Last Post: 09-12-2015, 09:45 PM
  4. 2003 msx 140 runs rough while giving it the throttle.
    By dcspankie33 in forum MSX/Matrix
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2014, 09:29 AM
  5. 2003 MSX 140 won't idle
    By davlabo in forum MSX/Matrix
    Replies: 11
    Last Post: 05-24-2014, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •