Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    motor mount problem

    I just pulled the motor on my 98 gp1200, just going over the whole ski. I noticed that the rubber on one of the mounts isnt connected to the mount itself. What can I do about this outside of replacing. I have to take the ski out on wed and if I cant get it replaced by then is there a temporary fix (epoxy, glue) ????

  2. #2
    Almost's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Cape May, NJ
    I wouldn't ride it with a broken mount or even lose bolts. Skis take a boat load of abuse no pun intended. You are just asking to shake everything to pieces. There is a reason triple pipes require so much maintenance they are always cracking and shaking themselves apart.

  3. #3
    ended up finding some used ones in good shape, thanks for the reply

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB motor mount
    By GreenMonster in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 6
    Last Post: 04-28-2011, 09:58 AM
  2. Motor Mount
    By moultrie rxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 03-17-2009, 05:56 PM
  3. 96 slx 780 motor mount problem
    By wsony13 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-11-2007, 01:14 AM
  4. RR motor mount
    By INDY27 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 06-12-2006, 08:31 PM
  5. Stock Motor Mount
    By 1 FAST VE in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2006, 06:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts