Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69

    LC1 problem please help!

    Well I started tuning my ski today and the lc1 is acting up. At idle reads 11.5afr as soon I rev up to 3000 rpms it goes to 21.9 AFR. The sensor is brand new and is at the j pipe.

    Thanks


  2. #2
    skigolfnut's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    League City TX
    Posts
    1,979
    +1
    33
    did you do the ambient air calibration?
    they have a website for a quick Q and A

  3. #3
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by skigolfnut View Post
    did you do the ambient air calibration?
    they have a website for a quick Q and A
    Yes I did and It was working ok at idle reading 12.1 afr but when I rev up it went to 21.9 afr. It did that for a couple of minutes. Now is at 21.9 all the time i think the sensor just went bad. I wonder if I have a water leak at the j pipe where the bung is installed it.

  4. #4
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    To much water hitting it in the jpipe. Happens often....

  5. #5
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by Ocman View Post
    To much water hitting it in the jpipe. Happens often....
    Is there any fix for this? The sensor is brand new. I just started the ski today after a bunch of upgrades.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. kawasaki 12-F problems...... please HELP
    By 0ne8one in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2007, 12:50 AM
  2. 2007 RXP Problem! Please Help
    By Ericc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2007, 10:33 AM
  3. 02 1200r Power Problem please help
    By team11haro in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-23-2007, 02:05 PM
  4. Genesis FFI Oil Problem- Please help
    By jmason2088 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2006, 01:36 PM
  5. '05 Rxp Problem Please Help
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2006, 03:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •