Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69

    Problem with welded bung on J pipe?

    Anyone had a problem having the bung on the j pipe? I just mounted a new sensor and it went bad within 3 minutes on the hose.


  2. #2
    ADAMBOMB's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sunrise,Florida
    Posts
    4,723
    +1
    196
    Quote Originally Posted by tocullo View Post
    Anyone had a problem having the bung on the j pipe? I just mounted a new sensor and it went bad within 3 minutes on the hose.
    Pressure test your J-pipe. Sounds like its leaking causing the O2 sensor to get wet. Maybe whoever did the welding of the bung didnt do a good job and its leaking right there ...

  3. #3
    Matatan tocullo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    VISTA AL RIO FL
    Posts
    1,725
    +1
    69
    Quote Originally Posted by ADAMBOMB View Post
    Pressure test your J-pipe. Sounds like its leaking causing the O2 sensor to get wet. Maybe whoever did the welding of the bung didnt do a good job and its leaking right there ...
    That's what I think.. Any idea how to check for leaks?

    Thanks

  4. #4
    ADAMBOMB's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sunrise,Florida
    Posts
    4,723
    +1
    196
    Quote Originally Posted by ADAMBOMB View Post
    Pressure test your J-pipe. Sounds like its leaking causing the O2 sensor to get wet. Maybe whoever did the welding of the bung didnt do a good job and its leaking right there ...
    That's what I think.. Any idea how to check for leaks?

    Thanks
    With your garden hose.. Pull the j-pipe from your ski.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS "reduced" J-pipe with welded bung and solas 15/22
    By Water4fire in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 23
    Last Post: 11-06-2011, 11:32 AM
  2. Problems with air system on 260x
    By GEKKON4 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 06-23-2010, 03:03 PM
  3. problems with reverse assembly on polaris virage
    By jryan15 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-28-2009, 10:04 PM
  4. Welding bung to J pipe
    By BigDaddyRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 40
    Last Post: 10-10-2008, 09:29 AM
  5. Any problems with 120 mains on a 1200 GPR?
    By mrbtd in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-27-2007, 02:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •