Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52
  1. #1

    electrical??? kinda urgent

    i try and start it and it just clicks ...from the electrical box....not starter, i think its the cylenoid...(thats what does the clicking on lawn mowers) and at first the mfd said oil then i added some( im premix) and then i tryed again and i said hot....(i havnt even had it running.???) anyway i own a 95 slt 750 and im trying to start it up because i redid the pop off thinking thats why my ski would go past 1/4 thottle in the water.!
    thanks alot
    David


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Charge your battery or use a booster box never use jumper cables from a running car>

  3. #3
    it shows 13.4 volts on the mfd...or somin like that...but ill try it

  4. #4
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    also check battery and starter wires for corrosion. Expecialy where the ground wire bolts to the block!!

  5. #5
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    Quote Originally Posted by ugadawg131 View Post
    it shows 13.4 volts on the mfd...or somin like that...but ill try it

    It also told you that your engine was hot. I would not trust it.

  6. #6
    i was pushing in the ignition button in and out kinda quick and it kept clicking then it cracked for a second and i let off of the button and i havnt gotten it to do anything since.....

  7. #7
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    Use a jumper box, disconnect the MFD, make sure the engine turns by hand, clean the battery connections, clean the cable to ground.

  8. #8
    thanks...what wires disconnect the mfd?

  9. #9
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    Remove the MFD and the connector plugs into the back of it.

  10. #10
    ph2ocraft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Campbell, Ca.
    Posts
    14,100
    +1
    105
    If the 95 SLT750 has the MFD in the handle pod, you can use a butter knife down the sides of the MFD and pull it out.

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. urgent help needed! something electric?
    By Little Josh in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 07-24-2011, 05:24 AM
  2. Kinda Urgent Advice Need, Stone In Impeller
    By T11OM F in forum MSX/Matrix
    Replies: 7
    Last Post: 01-04-2010, 11:15 AM
  3. NEED HELP URGENT(HULK) RXP DOWN
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 28
    Last Post: 11-22-2005, 02:39 PM
  4. Electrical Problems
    By Red Devil in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2005, 07:42 AM
  5. engine kinda died on me
    By jungo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2005, 11:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •