Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Gary, TX
    Posts
    6

    Question 95 polaris sl650 won't go

    In need of a lil help. i have replaced the reeds and installed spacers, installed new fuel lines and filters, went through the carbs, and removed the autocock on my 95 sl650. sounds and runs good while its on the trailer, but when we get it in the water and try to goto WOT it will barely move. can let off the throttle and push it again and it'l get up and go. Anyone know what might be going on? thanks for any help


  2. #2
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    http://www.greenhulk.net/forums/show...t=15473&page=2 Post 13, 3rd paragraph addresses stop to WOT issues....

  3. #3

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Gary, TX
    Posts
    6
    found out the prop was bad, replaced it and its running smooth now. thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How do I prime the oil pump in my 95 polaris sl650?
    By Slauber88 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2016, 08:46 PM
  2. FS 95 Polaris SL650 Cylinder & Head
    By Johnnycyclone in forum Polaris Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2011, 08:28 PM
  3. 95 polaris SL650 runs 10 seconds then dies
    By pwc311 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2008, 06:59 PM
  4. Polaris Genesis won't go over 5000 rpms...
    By thedoc in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 6
    Last Post: 06-20-2008, 09:55 AM
  5. 96' Polaris SLT780 won't go over 2k RPM
    By shields_c_d in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-08-2007, 04:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •