Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    2000 gp1200r problem any clue?

    The trim works but very hard to turn any clue on what's wrong or how to fix it thanks


  2. #2
    TX21's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Texas
    Posts
    988
    +1
    7
    Rusty cable?

  3. #3
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,800
    +1
    449
    find the "remocon" where the 2 front and rear cables come together, under the front bucket, on the port side of the hull

    disconnect the red (rear) cable from the unit to see if it is the front or rear cables that are frozen

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 gp1200r problem any clue?
    By stealthbomber87 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2012, 04:20 AM
  2. 2000 GP1200R stator problem
    By scoobie6916 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2010, 09:47 PM
  3. 2000 GP1200R Electrical Problem
    By mswol767 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2009, 11:14 AM
  4. 2000 GP1200R starting Problem
    By orbit398 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 12-01-2008, 11:51 PM
  5. 2000 GP1200r Problems w/PVRS and Cat
    By ericheavner in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 08-15-2008, 09:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •