Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    LCD Display not working correctly on 2002 GTX 4tec

    im guessing water got into the housing somehow last week out on the ocean...

    the speedo, rpm, compass and gas gauge still work and display fine but the numbers in the middle are all messed up.

    is there a fix to this or is it time to buy new gauges?

    thanks guys


  2. #2

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Scotland, UK
    Posts
    290
    +1
    9
    Exactly the same happened to my wife`s ski. We managed to get the cluster apart and dried it out over a couple of days but it never lasted very long before it started playing up again, probably due to the salt. We eventually bought a new one through the OEM section in the store. We didnt need to get it married to the ECU etc, it was a straight drop in and worked of the bat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 04 RXP (155 hours) Need Help On ECU not working correctly.
    By davidrxp in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 01:03 AM
  2. 04 RXP (155 hours) Need Help On ECU not working correctly.
    By davidrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 01:02 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-06-2008, 08:04 AM
  4. Gauges & Digital Display Not Working?
    By FL03GTX in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 05-26-2008, 12:48 PM
  5. Mode button not working! Stuck on Depth!
    By majundecid in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2006, 07:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •