Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Antiguan FZR's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Antigua Caribbean
    Posts
    1,107
    +1
    3

    RXTX 260 Starting Issues

    Ran about 65 miles Saturday on my 2010 RXTX and the ski would not re-start immediately after shutting down.

    Fuses were all good but the rectifier was hot to touch, once it cooled down the ski fired up and ran flawlessly.

    I am thinking the recifier is bad as the voltage at idle is 14.3V. So far it looks like the harness wires are not burnt.

    Does anyone know if the ski has some kind of start protection if the rectifier overheats ??:


  2. #2
    Primary Language: Sarcasm Pony Racer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    RiverShit, Ct
    Posts
    480
    +1
    28
    OT.. i'll be down in Antigua in Oct 30- Nov. 10 '12, i'll be staying at Sandals..
    I can check it out for you then

  3. #3
    Antiguan FZR's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Antigua Caribbean
    Posts
    1,107
    +1
    3
    Quote Originally Posted by Pony Racer View Post
    OT.. i'll be down in Antigua in Oct 30- Nov. 10 '12, i'll be staying at Sandals..
    I can check it out for you then
    Man if i dont have this sorted out by Oct i would burn it !

    If you are up for a circumnavigation I can hook you up with some skis! We got some wicked riding down here.
    Message me when the time is close.

    I ordered a rectifier so let's see what happens

  4. #4
    Primary Language: Sarcasm Pony Racer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    RiverShit, Ct
    Posts
    480
    +1
    28
    deleted
    Last edited by Pony Racer; 04-24-2012 at 12:27 AM. Reason: deleted

  5. #5
    Primary Language: Sarcasm Pony Racer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    RiverShit, Ct
    Posts
    480
    +1
    28
    Quote Originally Posted by Antiguan FZR View Post
    Man if i dont have this sorted out by Oct i would burn it !

    If you are up for a circumnavigation I can hook you up with some skis! We got some wicked riding down here.
    Message me when the time is close.

    I ordered a rectifier so let's see what happens
    will do..

    actually a close friend is down there this week at the same resort..

  6. #6
    Is it a bird? Is it a plane? RXPX's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Gold Coast, QLD, Australia
    Posts
    336
    My 12 rxpx has problems starting because of a faulty micro-something in the start/stop buttons switch. If yours is definitely heat related then its a different problem.

    I did have a weird thing happen like this once when I'd only done around 5 hours (35 now) where the ski wouldn't start and the button seemed to be working fine. It started after about 10-15 seconds though and I haven't had it happen again since.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rxtx 260 2010 issues
    By rompo2000 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 02-23-2014, 09:22 AM
  2. RXTX 260 rs 2010 pump issue
    By RT260RS in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 01-06-2012, 06:24 PM
  3. rxtx 260 issue
    By adrider in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-19-2010, 03:10 PM
  4. brand new ultra 260 starting issues
    By the bizz in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2009, 02:53 AM
  5. Starting issue or not?
    By GPR FL in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2006, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •