Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    prodaddy1200's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    north florida
    Posts
    80

    04 msx 110 no fire no injection pulse

    I have a msx 110 with no fire. New battery. No fuses blown.any help would be great


  2. #2
    Kosh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,483
    +1
    83
    I see you have a new battery, Low voltage= no injection. Just to be sure put a voltmeter on when cranking and make sure your voltage is not dropping.

    Static battery voltage must be at least 12
    Vdc.
    Voltage drop cannot drop below 10.5 Vdc
    while pushing START button.

  3. #3
    prodaddy1200's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    north florida
    Posts
    80
    voltage is at 12.1 while pushing start button

  4. #4
    ripcuda's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Newman Lake, WA
    Posts
    2,389
    +1
    166
    Did this just start happening? Ran great last week but now no fire?

    Do you get any indicators on the display? Flashing red light?

    Is the starter turning over the engine (ie cranking)? Or just getting a starter click?

    If it is cranking... pull a plug, leave the plug wire on it and ground plug to the engine... crank it... do you see a spark?

    Cheers!

  5. #5
    prodaddy1200's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    north florida
    Posts
    80
    its been sitting a while. no indicator on display. no red light. it turns over good no spark. thanks

  6. #6
    ripcuda's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Newman Lake, WA
    Posts
    2,389
    +1
    166
    I'm assuming the display does 'wake up'... just no warning indicators or red light?

    Here is the troubleshoot page... hope this can help

    Click image for larger version. 

Name:	MSX-No-Start-Troubleshoot.jpg 
Views:	107 
Size:	94.1 KB 
ID:	275800

  7. #7
    Kosh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,483
    +1
    83
    Not sure if you hav adisplay or not?

    Ensure you have both earth leads on the battery, there is a heavy and light guage one.

  8. #8
    prodaddy1200's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    north florida
    Posts
    80
    Thanks guys ill check and repost.

  9. #9
    prodaddy1200's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    north florida
    Posts
    80
    Only one ground on the battery. Where does the other run?

  10. #10
    prodaddy1200's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    north florida
    Posts
    80
    The lighter gauge wire is no where to be found

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris msx 110 no spark
    By SC Bluecat in forum MSX/Matrix
    Replies: 3
    Last Post: 01-19-2016, 09:30 PM
  2. Polaris msx 110 no top speed and only reving 6600rpm
    By screamin_69 in forum MSX/Matrix
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2012, 09:22 PM
  3. MSX 110 - No Fuel
    By grumpy_steven in forum MSX/Matrix
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2010, 04:27 PM
  4. msx 110 no fire no fuel
    By chriswatson2004 in forum MSX/Matrix
    Replies: 6
    Last Post: 08-17-2010, 03:21 PM
  5. 04 msx 110 want start no fuel, good pump?
    By chrisjaydenseth in forum MSX/Matrix
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2009, 10:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •