Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Vic
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    243
    +1
    1

    Fault code 73 Auxilary outputs 9/10

    Well I have established that the thottle body is good (i was able to try a different one on there). I have a fault code 73 and thats disabling the E throttle the problem is with auxilary outputs 9/10, I can't find anything in the service manuel to help me resolve this issue. Has anybody else had this problem?


  2. #2
    Kristian Keppel Waterholics's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Trinidad & Tobago
    Posts
    1,405
    +1
    38
    If your getting that code then your calibrating the TPS or FPS wrong. Did you power cycle the ECU after you uploaded the map ? What happens when you start you ECU ?

  3. #3
    Vic
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    243
    +1
    1
    When I connect to the ECU the TB is opening and closing to about 40% then I reload the mape and it stops but when I calibrate it I get a error 5 zero movement

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2 hrs on '10 RXT-X, multiple fault codes
    By Romulus in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2012, 08:55 AM
  2. 71 and 73 fault code
    By abie_lah in forum Yamaha ECU Support
    Replies: 2
    Last Post: 02-29-2012, 12:07 AM
  3. LRV-DI Fault code??
    By grantuk in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2007, 04:54 AM
  4. Fault Code 19 Any ideas
    By Rusty in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2007, 06:02 PM
  5. Fault code P0336
    By terryt in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2006, 08:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •