Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Location
    orlando,fl
    Posts
    3

    Question no crank no start

    I have checked for continuity on the start switch and it had continuity and checked the brown wire for continuity and it checked good but I'm still not getting voltage to the starter relay and can't figure it out can anybody come up with any ideas


  2. #2
    crashhard's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Philly PA, Wildwood NJ, Indialantic FL
    Posts
    2,382
    +1
    24
    what kind of ski??? usually its the instrument cluster.

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Location
    orlando,fl
    Posts
    3

    Would the cluster really be it?

    Quote Originally Posted by crashhard View Post
    what kind of ski??? usually its the instrument cluster.
    man thats crazy the ski had turned off while riding and wouldnt start again its a 2000 yamaha xl760 I will check it

  4. #4

    Join Date
    May 2012
    Location
    orlando,fl
    Posts
    3
    How do you check that

  5. #5

    Join Date
    May 2009
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    27
    Hold the mode button then it will ask for a code try aaaa

  6. #6
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,773
    +1
    130
    Have you checked the fuse in the electrical box behind the little cap?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Crank but no start - 08 STX 15F
    By Droopy in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 97
    Last Post: 05-11-2013, 05:19 PM
  2. Crank but no start - 08 STX 15F
    By Droopy in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 12-10-2011, 04:17 PM
  3. 1996 SL900 Cranks - No Start - No Spark - Test Details inside
    By 96sl900 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2011, 10:39 AM
  4. Polaris Genesis i Cranks but no start.
    By jealthotru in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-12-2011, 07:49 PM
  5. 92 sl650 triple crank/spark but no start
    By Sarahleigh112 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2010, 05:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •