Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Location
    NORTH MYRTLE BEACH,SC & LAKE TILLERY,NC
    Posts
    22

    need help on a 2000 polaris virage tx

    i am new to jet skis but just got a 2000 polaris virage tx 1200 3cylinder carberators that was running last year.installed new battery,digital display comes on but get nothing from hitting the start button.checked reset button and then disconnected electrical box and checked internal fuses,they where all good.really dont have a clue what im doing but decided to reinstall the box and battery and started checking the pins on the harness for power.the female plug has 9 pins,on the 6 pin side the solid yellow and red with purple stripe has power on the 3 pin side the red with purple has power also.the other plug coming off the box is a male with 9 pins on it.i have a yellow wire on the 4 pin side with power but is very dim on test light,red wire beside of it has power,and the black wire shows power but also very dim.the 5 pin side has a gray that shows power but very dim and a brown wire that has power but also very dim.reconnected all plugs and tried bilge pump.got no power a 2 pin connector.the dispay does reset and will say unlocked and ride safe.display stays on all the time,have to disconnect battery to turn off.please help and thank you!!


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    The display will always show the clock.

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Location
    NORTH MYRTLE BEACH,SC & LAKE TILLERY,NC
    Posts
    22
    what if it shows every thing,any ideas??

  4. #4
    Probably a bad LR module.

  5. #5

    Join Date
    May 2012
    Location
    NORTH MYRTLE BEACH,SC & LAKE TILLERY,NC
    Posts
    22
    What does the LR module look like and where is it located?think i have answered my own ?.from what i have found it is in the main electrical box.some one told me i could bypass the lr module to see if it is bad.does any one no if this is true and how you do it?i would be grateful for any help!!thank you

  6. #6

    Join Date
    May 2012
    Location
    NORTH MYRTLE BEACH,SC & LAKE TILLERY,NC
    Posts
    22
    found the lr module is in the electrical box,i found out how to bypass it.have it posted on another post"help with lr module".thanks for all the help!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 polaris virage tx resonator melted.
    By gnose in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-25-2017, 12:02 PM
  2. 2000 Polaris Virage TX motor cuts out on throttle after idle.
    By Todd3682 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 06-22-2015, 10:12 PM
  3. need help on a 2000 polaris virage tx
    By comet8871 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2012, 01:00 PM
  4. help with lr module on 2000 polaris virage tx
    By comet8871 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2012, 12:41 PM
  5. 2000 Polaris Virage TX Help!
    By paperbirch in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 12:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •