Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109

    Will you help me with this GSX RFI please

    Hey, have a 2000 gsx 787 rfi, no spark, pops the 10amp when you press the start button,only at this time...based on my experience inn the past i would say that its got a shard of metal in the stator. But was there a problem with the rectifiers on these at one time or another? man,if you guys can help me out i'd appreciate any advice.
    thanks


  2. #2
    warner0308's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    mchenry,il.
    Posts
    519
    +1
    3
    i got a 99 and it eats rectifiers evrey 3 yrs

  3. #3
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109
    Is it that the problem then? cause to me thats an easy fix....

    thank you

  4. #4
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109
    C'mon guys, please help me out.....

  5. #5
    83.0 @ 8400 jhill19's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Teays Valley, West Virginia
    Posts
    2,800
    +1
    81
    Have you tried the rectifier

  6. #6
    AndinoWatercraft's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    306
    +1
    4
    Have you tried disconecting the rectifier and try to start it? It would start with it disconected. Then check if blows the fuse. That way you can start diagnosing.

  7. #7
    If i knew,...I wouldn't ask sea-one's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dallas/Waxahachie
    Posts
    2,340
    +1
    109
    Cool i'll go do that and see.. thanks guys

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. So I want to take a trip. Will you help me?
    By Captain Spalding in forum Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 11-22-2013, 02:39 PM
  2. Can anybody help me with this part no.?
    By Jnthn in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 08-24-2013, 01:37 PM
  3. can you help me ID this part ? picture added
    By CessnaPilot in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2012, 04:08 PM
  4. can you help me ID this part ? picture added
    By CessnaPilot in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2012, 06:04 PM
  5. Help me with this?
    By kndtenn in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 09-29-2007, 06:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •