Results 1 to 3 of 3

Thread: 95 slt750 issue

  1. #1

    95 slt750 issue

    I have 1995 slt750 for a year. new to pwc's. At lake and was running fine. after 1.5 hours while running across lake the motor seemed like it bogged down. at full throttle only approx 4000 rpm and would have to feather throttle to get it to go. at home plugs were a little wet with oil but looked similar to old ones and the ski will start and throttle fine. Took to lake and same thing, no power. has this happened to anyone? could use some guidence in where to look thanks


  2. #2
    Read this: https://sites.google.com/site/polari...is-fuji-engine

    Was this your first time out this year, probably time to re-build carbs and update fuel system to Triple Outlet Fuel Pump if you havent already done so.

  3. #3
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    Welcome to the Hulk!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 SLT750 No Spark Issue
    By dubseven in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2016, 08:17 PM
  2. 95 SLT750 starting issue
    By petrica98 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2009, 06:35 PM
  3. New Developments, carb issues 95 SLT750
    By Seanace1 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 07-01-2009, 01:16 PM
  4. 95 SLT750 Starting issue
    By rfriedman20 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2007, 12:24 AM
  5. 95 SLT750
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-29-2007, 11:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •