Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    2004 RXP Speedo not working

    Took it out for the 1st time and the needle wouldn't come off of 0. The waterwheel turns freely. Anybody no what to do??? The electronic speedo wouldn't work either.
    Any help would be appreciated. By the way it ran like a bat out off hell. Had a GP 1200 for lunch.


  2. #2
    Boost addict hotbird's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Southern WI
    Posts
    5,503
    +1
    681
    there is a electrical plug in near the air intake. it goes from the sensor wheel in the back to the main harness. see if its unhooked.

    Its below the throttlebody at the bottom of the ski.

    Also maybe a fuse for it?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Speedo not working on 2001 XP
    By ingin69 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2008, 01:30 PM
  2. Speedo not working
    By eye4speed in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2007, 11:38 PM
  3. Speedo not working...
    By hedghog in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2007, 02:56 PM
  4. 2005 RXP Trim not working?
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-27-2006, 05:41 PM
  5. speedo not working
    By jetskibill9999 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 10-09-2005, 06:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •