Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1
    98gsxl951's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On my ski, on the CT river
    Posts
    879
    +1
    3

    installed et 137 on my 09 rxpx very lean at WOT 13.1 :( help no rrfpr

    so put in a et 137 , prop repitched, stock 42s, mtxl gauge, 4" kaniflex. free flow exhaust.

    pulled plugs after riding around look nice and chocolate, and from what im reading my afrs are ok for idle and mid, and at 7700 give or take 100 rpm i get border line 13s 12.8 12.9 12.7 around 80* temp. but went WOT for a few seconds and it was stuck in 13s wtf.

    am i missing something here something wrong?


  2. #2
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Not really sure if a rrfpr would help with stock injectors.
    I would say add some 48's and a rrfpr.

  3. #3
    98gsxl951's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On my ski, on the CT river
    Posts
    879
    +1
    3
    48s msrxp says it runs to rich... says that with 42s he saw high 11s for WOT . was wondering if i assembled something wrong. is being in the 12s at like 7600 rpms to ride aroiund? everyones going out today and i would love to as well lol.

  4. #4

  5. #5
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    Quote Originally Posted by 98gsxl951 View Post
    48s msrxp says it runs to rich... says that with 42s he saw high 11s for WOT . was wondering if i assembled something wrong. is being in the 12s at like 7600 rpms to ride aroiund? everyones going out today and i would love to as well lol.
    The stock OEM ecu map is different on a RXPX and RXP watch out what other guys are talking about. Stock ecu RXPX with ET137 or 2RUDE set up, RRFPR use boost line, RIVA type 50lb injectors, adjust fuel pressure for correct WOT AFRs.

  6. #6
    98gsxl951's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On my ski, on the CT river
    Posts
    879
    +1
    3
    so rxpx ecu requires 50s and a rrfpr to run correctly

  7. #7
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    Quote Originally Posted by 98gsxl951 View Post
    so rxpx ecu requires 50s and a rrfpr to run correctly
    This is a known set up that I ran for about a year. I tested it with a ET137, 2RUDE, ET68-140. I was using RIVA type 50lb injectors. I don't know about Bosch injectors with this set up. My AFRs were about perfect all over. Running 13:1 with decent boost may blow a headgasket.

    My base fuel pressure was 54 psi on the key.

  8. #8
    98gsxl951's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On my ski, on the CT river
    Posts
    879
    +1
    3
    Rrfpr necessary

  9. #9
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Quote Originally Posted by 98gsxl951 View Post
    so rxpx ecu requires 50s and a rrfpr to run correctly

    +1
    These are must have items for those modifications

    RRFPR
    http://www.4-tecperformance.com/inde...oducts_id=1306


    Injectors
    http://www.4-tecperformance.com/inde...oducts_id=1155

  10. #10
    AtoMIC_OraNGE greenbullet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Barrie / BuckHORN Ontario
    Posts
    2,509
    +1
    234
    50s? on a 137? i know 48s are recommended but i know many who run this wheel on 42s still and afrs are fine.... the fuel curve is better isnt it with running 42s?

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-14-2016, 10:46 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-17-2013, 04:09 PM
  3. Hit a log at 60 mph on my 09 rxpx, suggestions?
    By 98gsxl951 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-06-2011, 11:58 AM
  4. Can I use a 08 sho ecu on my 09 ecu?
    By tysonfzr in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-2010, 08:00 PM
  5. Installed auto-trim on my T-X
    By iflyems in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 08-21-2008, 09:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •