Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Location
    meadow lakes alaska
    Posts
    1

    msx 140ho starts and runs-- only idles while in water?????

    my msx140 has less than 80hours on it. It will start and rev rpms out of the water but when i put it in the water it will not do anything but idle. It started this by every once in a while it would just idle but then catch and run perfect after say 10 seconds. Now it just idles and if you give it full throttle it will die. The fuel pressure is above 20psi coming from the tank pump. Any ideas on what to check next??


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,569
    +1
    1,272
    My guess would be the TPS is failing.

    Have you checked cylinder compression?

    Correct spark plugs installed?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 04 MSX 110 turbo, Hard start and run's away when it does.
    By caliburn in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-2013, 12:53 AM
  2. 717 gts barely starts and runs below idle
    By abarrassr07 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 14
    Last Post: 04-12-2010, 12:56 PM
  3. virage won't start after running for a while
    By culby-wan-kanobi in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 27
    Last Post: 08-07-2008, 02:14 PM
  4. 98 GP1200 Starting and Running Issues
    By renee in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 14
    Last Post: 07-09-2008, 08:49 AM
  5. 98 GP1200 Starting and Running Issues
    By renee in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 01:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •