Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Location
    Smith Mountain Lake Virginia
    Posts
    21

    xp gauges not working no lanyard chirp

    hi all, I've recently acquired a 95 xp ..originally had a bad starter solenoid.. i replaced this and ski started up and ran fine.. however i noticed smoke coming from the canister on the trim motor so i disconnected it...not sure what's up with that.. i removed the trim motor and plugged directly to the battery and it worked....anyway the gauges also do not work and there are no beeps when i plug the lanyard in ... is all this connected some how ? I've even plugged the vts back up and still no gauges or beeps... any advice ?


  2. #2

    Join Date
    May 2012
    Location
    Smith Mountain Lake Virginia
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by skizzle87 View Post
    hi all, I've recently acquired a 95 xp ..originally had a bad starter solenoid.. i replaced this and ski started up and ran fine.. however i noticed smoke coming from the canister on the trim motor so i disconnected it...not sure what's up with that.. i removed the trim motor and plugged directly to the battery and it worked....anyway the gauges also do not work and there are no beeps when i plug the lanyard in ... is all this connected some how ? I've even plugged the vts back up and still no gauges or beeps... any advice ?
    correction.. i don't think its supposed to have the chirp

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ultra 150 2000 model Multi gauge not working at all. No power
    By 00ultra150 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 12
    Last Post: 02-21-2012, 01:08 PM
  2. '95 Polaris SLT750 MFD Gauge Not Working
    By cubsfan2516 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2008, 09:32 PM
  3. 2000 14.5 (TWINS) - fuel gauge not working
    By brdouglas in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2007, 06:47 PM
  4. Fuel gauge not working?
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2007, 09:23 PM
  5. gas gauge not working
    By great lakes gpr 1200 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •