Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Steve STSPERFORMANCE's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Cambridge, Ohio
    Posts
    2,701
    +1
    116

    Question no boost, 6500 rpm, cant find cause...

    So i put a brand new intercooler in the turbo ski. injectors are good, plugs are good, compression is equal in all cylinders, no hoses off, ski WILL NOT go over 6500 rpm and my boost is in the negative. turbo is spinning freely....

    WTF? where is all my boost? have a new intake coming just in case mine is cracked but any ideas? I am locked down at 6500 ski starts and runs well no misses just no rpms and boost?????


  2. #2
    Quote Originally Posted by STSPERFORMANCE View Post
    So i put a brand new intercooler in the turbo ski. injectors are good, plugs are good, compression is equal in all cylinders, no hoses off, ski WILL NOT go over 6500 rpm and my boost is in the negative. turbo is spinning freely....

    WTF? where is all my boost? have a new intake coming just in case mine is cracked but any ideas? I am locked down at 6500 ski starts and runs well no misses just no rpms and boost?????
    Turbo wastegate is open

  3. #3
    Kiwi spanner handler
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Christchurch NewZealand
    Posts
    579
    +1
    13
    as above waste gate stuck open or the weld on the shaft where the wastegate actuator connects has cracked and its moving.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Boost and RPM loss.....went from 8500 to 8100...where did you find your boost leak???
    By gmoeller in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 74
    Last Post: 10-03-2017, 03:16 PM
  2. 2007 Kawasaki Ultra 250x No boost and Low RPM
    By zthuner in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2016, 11:59 AM
  3. won't rev past 6000 rpm no boost leak
    By ricky86 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 05-16-2015, 10:48 AM
  4. No boost until 7000 rpm
    By cjo632racing in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-18-2011, 09:27 PM
  5. Mysterious Code, Cant find no info on it.
    By xBigDaddyx117 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2009, 07:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •