Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Myrtle Beach
    Posts
    7

    No spark with my plugs, is it my CDI

    Well, I cannot get any spark with my spark plugs...
    I think it is my CDI,

    Any ideas on where to get one? Should I get new? or is there a place for used?
    Any ideas would help???

    Thank you all...

    K


  2. #2
    I'm addicted to Polaris PWC ghostinstallations's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Rochester, New York
    Posts
    920
    +1
    28
    Answers to all your questions: http://polarispwcknowledge.shorturl.com/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. no spark on my gp1200r
    By dbrown in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2014, 09:32 AM
  2. No Spark on my Polaris SLT 780
    By marina2000 in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2012, 04:22 AM
  3. help plzzz no spark on my 02 virage txi
    By Corey_ in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2011, 07:27 PM
  4. No spark on my 951 xp?
    By nick230 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2009, 08:32 PM
  5. no spark in my pro 785
    By joshxp in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2008, 02:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •