Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    2000 polaris slh

    i
    Last edited by jordanvz; 07-08-2012 at 12:35 PM.


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,595
    +1
    1,276
    Correct spark plugs installed?

    Ohm tested the plug wires and ignition coils?

  3. #3
    [
    Last edited by jordanvz; 07-08-2012 at 12:35 PM.

  4. #4
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,595
    +1
    1,276
    Well, unless there is some other electrical issue (grounding, corrosion, loose connnection) it would seem to be a stator or CDI problem

    Try holding down the Bilge button while running the engine. Does that make any difference? Verify that the Bilge button actually runs the bilge pump first.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 Polaris SLH Parts/Upgrades
    By highamperage in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2010, 10:41 PM
  2. Please help with a 2000 Polaris SLH project with issues
    By dalepatter in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 06-20-2010, 10:50 AM
  3. 2000 polaris slh cdi
    By sschne62 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 07-05-2009, 10:00 PM
  4. WTB 2000 polaris slh cdi
    By chritopherlloyd in forum Polaris Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2009, 08:28 PM
  5. WTB: - - SEAT - - 2000 POLARIS SLH 700 Twin
    By MrRogue in forum Polaris Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2008, 09:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •