Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    toledo ohio
    Posts
    75

    1996 waveraider 700 no spark at all

    I do not have a service manual so i cant check ohm readings to diagnose parts . if anyone out there has a service manual so i can check ohm readings on the generator portion of the electrical and on the cdi unit and coils and even the regulator whatever i need to diagnose this please let me know . i did check the stop button and a few straight forward parts and they are ok . if anyone ever had this problem please let me know what you did to fix it i would really appreciate it , thanks again


  2. #2

  3. #3
    By the way I am having the same problems with my waveblaster and plan on testing a bunch of stuff today.

  4. #4
    I nhave a waveraider and I had the stator go out. No spark
    The front cover needs to come off

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 Polaris Slt 700 no spark
    By Chipman25 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 06-10-2016, 12:55 PM
  2. help/1996 Polaris SLT 700 - no spark, broken Tan wire
    By bartman in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-10-2011, 03:54 PM
  3. 1996 sl 700 no spark after update kit
    By racer447 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2008, 06:29 PM
  4. 1996 WaveRaider 700 Starting Problem
    By in-mn in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2007, 01:18 PM
  5. 1996 Slt 700 No Spark
    By waub-watch in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-18-2007, 03:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •