Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Question Need help with my wave blaster 2 dies under load please help me

    I REALLY NEED HELP I HAVE A 96 WAVE BLASTER, THIS THING IS THE DEVIL. IT HAS NEW IGNITION, 135 140 COMPRESSION, CARBS JUST GOT CLEANED OUT, THE PROPELLER AND WEAR RING ARE MINTY. CAN ANYONE HELP ME!!!!!!!!!! I AM AT MY WITS END HERE. THIS THING HAS ALL PRO TECH HEADS EXAUST, I JUST WOULD LOVE TO HAVE SOME FUN, ALSO THE SKI FILLS UP WITH WATER I HAVE NO IDEA WHY ANY IDEAS? THANK YOU MY JET SKI FRIENDS!!!!


  2. #2
    mudslanger's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Huntsville Al
    Posts
    1,326
    +1
    49
    So the problem is the ski is taking on water. just want to make sure we are addressing the wright problem. if you cant see the water coming in when the ski is sitting in the water or with the seat off and the engine running you may have to put water in the hull with a hose and tilt it up to see were the water leaks out at.

  3. #3
    check the big exhaust hose/line and check to make sure clamps are tight

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yamaha SUV 1200 bogging under load please help
    By skidaddy o in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2014, 02:42 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-14-2013, 05:18 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 05-17-2011, 01:06 PM
  4. Problem with 96 GTX- low RPM's under load
    By Humbucker427 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2009, 03:13 PM
  5. 97 XP won't run under load please help
    By jared427 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 9
    Last Post: 05-16-2009, 06:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •