Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: lo pr

  1. #1
    95 sl's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    appleton wi
    Posts
    83

    lo pr

    So I've been trying to get my 95 so 750 running I changed the fuel sender because it was reading low all the time besides that 1 tube on the top broke off ... so now after replacing it the ski won't start and also the mfd still reads low. I took it out the other day and noticed the mfd says lo pr did I not hook it up correctly .... its correct by was of the sender tubes on top what I'm I missing also I checked the ohms before I installed the sender that was good


  2. #2
    David Drkvampire2001's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Edgerton, Wisconsin, United States
    Posts
    2,857
    +1
    30
    Low Power means you have a weak battery.

  3. #3
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    I was having Lo Pr and sender issues as well. Resetting the MFD took care of the problem for me.....

    MFD reset;
    You may need to first touch the Mode button to wake up the MFD
    Press and hold the MODE and SET buttons until CAL 0000 displays. The CAL display will usually show after 4 seconds
    Release both buttons?
    Press and hold the SET key
    While continuing to hold the SET key and within 2 seconds of pressing the SET key, press and hold the MODE key
    Don't release either key until the MFD shuts down (about ten seconds).
    After the MFD has shut itself down, press the mode key to turn the MFD on
    Depress the MODE key repeatedly until voltage is displayed and verify that the voltage reading has been restored.

  4. #4
    95 sl's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    appleton wi
    Posts
    83
    I kinda figured that lo pr meant. Low power but its a new battery and it still doesn't start ... I do still have the stick pump on but as I said it was working good before the swap and the mfd gauge reads no fuel but the sender tested OK I'm gonna recheck it again but I'm stumped of ideas

  5. #5
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    Try the MFD reset.

  6. #6

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Swartz Creek Michigan
    Posts
    77
    Is the float working? Have you opened the E-box and checked all wires and connections?

  7. #7
    95 sl's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    appleton wi
    Posts
    83
    So I'll try the reset but why would it not start it was fine before I don't think anything else happened but I guess its possible? ????? Also when I checked the fuel lines the first time the main port on the sender had fuel flowing out when I pulled the line off now I get nothing its all hook up correctly and the impulse line is pulling vacuum ...I really need this thing to work lol i just bought another ski and now the girlfriends P O 'd lol

  8. #8
    95 sl's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    appleton wi
    Posts
    83
    Also does anyone know what kind of fuel pressure the carbs need its coming out just not a lot

  9. #9
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    Quote Originally Posted by 95 sl View Post
    Also does anyone know what kind of fuel pressure the carbs need its coming out just not a lot
    Do you have good compression, good spark, and good fuel delivery? If memory serves, fuel pressure at idle should be around 2 psi. Someone will correct me if I am wrong...

  10. #10
    95 sl's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    appleton wi
    Posts
    83
    Well its not coming out much and I still have the stock pump I'm wondering if it died because I guess it ran out of gas (wasnt me using it)but it still doesn't explain my gauge is not working until less its a different problem just odd it happened at the same time

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A Poem by: ...PR...
    By Pale Rider in forum Open Discussion
    Replies: 46
    Last Post: 12-08-2013, 08:39 PM
  2. Lake in los angeles
    By raptoramine in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2008, 06:51 PM
  3. PR`s at it again, Riva catch can bracket
    By Pale Rider in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 09-17-2007, 05:17 PM
  4. Lo Pr??????
    By frankraineri in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 07:48 AM
  5. PR
    By KEN G in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2006, 09:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •