Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Plrs X45's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Joliet, Il
    Posts
    357
    +1
    5

    2000 FFI Genesis cuts out on startup??

    Good morning everyone. Im up in northern Wisconsin and my 2000 Genesis FFI has started to bog and cut out for the first few seconds. After about 30 seconds it runs fine. This is my first issue with this boat. Any suggestions? Thank you all in advance.


  2. #2
    Azzak's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Manitoba, Canada
    Posts
    24
    I had this issue on my 99 FFI, It turned out it was a loose wire on the TPS connector. this was just my experience with a similar problem.

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,569
    +1
    1,272
    Change TPS?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 Polaris Virage TX motor cuts out on throttle after idle.
    By Todd3682 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 06-22-2015, 10:12 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 05-31-2015, 06:58 AM
  3. 97 SS/Xi cutting out on sharp turns
    By Glenn Briglio in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2012, 01:08 PM
  4. 2000 Genesis Cutting Out
    By sml in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-09-2012, 10:24 PM
  5. 2001 Genesis cutting out
    By go2lkg in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2007, 06:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •